Lista produselor producătorului Neti Pot Professional - Fabricat in Romania

Produsele Neti Pot Professional sunt fabricate manual, sub brandul "Lampa lui Aladin" de catre o renumita fabrica de portelan din Romania.

Chiar daca fabrica are peste 25 de ani de experienta pe piata produselor din portelan, este dotata cu tehnologie de ultima ora si o infrastructura la standarde europene, acest vas "Lampa lui Aladin" are o forma asimetrica, iar din aceasta cauza nu poate fi fabricat pe masini cu productivitate mare, ca de exemplu o farfurie sau un bol de supa.

Fabricarea Neti Pot-ului se realizeaza manual, prin turnare, iar aceasta implica o productivitate scazuta. Cu ajutorul anumitor tehnologii şi personalului calificat, aceste vase Neti sunt realizate la o calitate excelenta.

Arderea se face in cuptoare asistate de calculator, iar acest fapt duce implicit la creşterea calitatii, prin eliminarea erorii umane în controlul proceselor de ardere.
Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  71,61 lei 77,00 lei -7% Stoc epuizat
  Reduceri!

  NetiPro – Irigator nazal din portelan. NetiPro este un irigator nazal fabricat in UE, confectionat din portelan, prin turnare manuala. Irigatorul nazal NetiPro se foloseste: in practica Yoga si in medicina moderna pentru a trata in mod natural anumite afectiuni de genul: congestie nazala, sinuzita, rinita, rinita alergica, migrena.

  71,61 lei 77,00 lei -7%
  Adaugă în coş Mai multe
  Stoc epuizat
Showing 1 - 1 of 1 item