Oboseala cronică

 

Oboseala este un simptom al infecției sinusurilor.  Doctorul James A. Duncavage, specialist ORL, a condus un studiu prin care a arătat cu ajutorul computerului tomograf, legătura dintre aceste afecțiuni ale sinusurilor și instalarea oboselii cronice.” Pentru a trata astfel de infecții, este recomandată folosirea vaselor neti și irigarea nazală cu soluție salină. 

 

http://www.jalanetipot.com/sinus-articles/fatigue-sinus.html

http://www.mc.vanderbilt.edu/reporter/index.html?ID=1220

 

“Irigarea nazală cu soluție salină poate fi de ajutor în tratarea oboselii cronice. Spre deosebire de alte tratamente, această procedură este foarte ieftină și nici nu prezintă riscul apariției de efecte adverse. ... Chiar și un duș fierbinte de 5 minute poate fi revigorant sau inhalarea de aburi dintr-o oală.

 

Erica F. Verrillo - Chronic Fatigue Syndrome, Treatment Guide, 2nd Edition : https://books.google.ro/books?id=mQ4b_GMFgoIC&pg=PT292&lpg=PT292&dq=chronic+fatigue+neti+pot+doctor&source=bl&ots=jikog4nQe6&sig=4gBglRHL_p--R8CY5ZwGHUDH5Oo&hl=ro&sa=X&ved=0ahUKEwjm1JPWzc7JAhXKCiwKHZvbDUkQ6AEIPzAE#v=onepage&q=chronic%20fatigue%20neti%20pot%20doctor&f=false

 

“ Oboseala cronică poate fi datorată unei rinite alergice. În timpul unei rinite alergice, mucoasa nazală este inflamată, lucru care face ca sistemul imunitar să lucreze din greu iar în corp să se instaleze starea de oboseală.  Pentru a scăpa de o rinită alergică, poți folosi irigarea nazală. Ai nevoie de un vas neti, apă distilată și sare neprocesată (Vezi informații aici: http://ro.netihandmade.com/index.php/despre-neti-pot/cum-functioneaza/). În timpul irigării, substanțele inflamatorii și alergenii vor fi înlăturați iar căile respiratorii vor deveni mai relaxate, permițând o respirație optimă. ”

 

Dr. Tuchinsky - Medical Facts : http://www.chronicfatiguediagnosis.com/tag/nasal-congestion/