Detoxifierea

 

“Există numeroase metode de detoxifere și tot atâtea produse care pot fi folosite într-un astfel de tratament. Este bine să folosești un neti pot. Ai nevoie de apă distilată, sare și un vas neti. Irigările nazale ajută la curățarea căilor respiratorii și în acest fel, celulele corpului primesc suficient  oxigen pentru a se menține și deveni mai sănătoase.

 

Dr. John A. Tafel , Natural Health and Healing, Texas - http://www.drjohntafel.com/?page_id=617

 

“Dacă te confrunți în mod frecvent cu alergii sau răceli, folosirea unui neti pot în cura personală de detoxifiere, îți poate fi de mare ajutor. Folosește un vas neti și apă salină pentru a-ți iriga frecvent căile nazale. Această procedură te ajută să elimini particulele de praf și alergenii și te ajută să respire mult mai bine. Totodată, te ajută să scurtezi durata unei răceli și îți ajută corpul să primească suficient oxigen cât să permită un proces eficient de regenerare. Această practică de irigare nazală este folosită în Yoga și în medicina Ayurveda de peste 5000 de ani.”

 

Faune Hansen , Naturopath - http://adrenalfatiguesolution.com/101-easy-ways-detox/

 

“Metode de detoxifiere: Folosirea unui neti pot. Vasele neti sunt ieftine și ușor de folosit. Îți poți curăța căile nazale de praf și alergeni doar cu apă și sare. Trebuie doar să ai grijă să folosești apă distilată și sare neprocesată. Este cea mai eficientă metodă de a decongestiona căile respiratorii ”

 

Dr Lawrence Wilson,  Nutritional Balancing Science Expert - http://www.hhhummingbirds.com/detox-methods