Politica de retur - site Lampa lui Aladin - pentru vase neti - Neti pot


Daca nu sunteti pe deplin multumiti de produsele noastre de tipul irigatoarelor nazale, neti pot sau vase neti, acestea pot fi returnate in termen de 14 zile, iar dumneavoastra primiti banii inapoi, inclusiv taxa de transport pe care ati platit-o.

Termeni si conditii pentru retururi:

          

            În UE, pentru contractele încheiate începând cu 13 iunie 2014, aveți la dispoziție 14 zile pentru a anula achizițiile efectuate on-line sau altundeva decât în magazine. Această perioadă de reflecție expiră după 14 zile de la primirea produselor. Dacă perioada de reflecție expiră într-o zi nelucrătoare, termenul este prelungit până în următoarea zi lucrătoare.

Puteți anula comanda din orice motiv, chiar și pentru simplul fapt că v-ați răzgândit.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere, trebuie să îi comunicați comerciantului, fără echivoc, decizia dumneavoastră. Puteți face acest lucru, de exemplu, prin adăugarea unei declarații scrise la produsele pe care le returnați prin curier rapid sau prin trimiterea e-mail. Nu este suficient doar să trimiteți produsele înapoi.

Vânzătorul se obligă să vă returneze banii în termen de 14 de zile de la primirea notificării de retragere, dar rambursarea poate întârzia în cazul în care comerciantul nu a primit produsele înapoi sau cel puțin dovada că le-ați trimis. Rambursarea trebuie să includă și eventualele taxe de expediere pe care le-ați plătit la efectuarea comenzii. Cu toate acestea, comerciantul poate percepe costuri suplimentare de livrare în cazul în care ați solicitat livrare non-standard. Dumneavoastră va trebui să plătiți costurile returnării bunurilor către vânzător.