Acordare garantie - Lampa lui Aladin pentru Neti Pot

Condițiile de acordare a garanției comerciale de catre Lampa lui Aladin, pentru vasele Neti.

 

  1. Garanția comercială are valabilitate numai cu prezentarea facturii fiscale care poate fi descarcata din pagina site-ului „Contul meu”, dupa ce in prealabil clientul se logheaza cu numele de utilizator si parola.
  2. Pentru defecte de fabricatie, vasele Neti au o garantie de 6 luni de zile. Vasele defecte se vor trimite catre sediul firmei noastre prin curier rapid. In acest caz, Lampa Lui Aladin suporta costul transportului.
  3. Garanția comercială decurge din momentul achiziționării produsului.

 

În conformitate cu prevederile art.2 pct.a din Legea 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora, precum și a art.2 pct.2 din Ordonanța 21/1992 privind protecția consumatorului, prezentele specificații și condiții aferente garanțiilor se aplică numai consumatorilor persoane fizice sau grupuri de persoane fizice care cumpără, dobândesc, utilizeaza sau consumă produse în afara activității lor profesionale sau comerciale.

 

Produsul beneficiază de garanție dacă:

 

-          Au fost respectate toate măsurile de siguranță cu privire la folosirea unui vas neti

-          Produsul să fie păstrat în condiții bune, fără defecte mecanice provocate (lovit, fisurat, spart, etc)

 

Pierderea garanției

 

            Produsul își pierde garanția comercială dacă nu este prezentat documentul fiscal de achiziție (bon fiscal sau factură), dacă produsului îi sunt provocate de către utilizator defecte mecanice sau dacă s-au efectuat intervenții neautorizate asupra bunului.